Stundu izmaiņas

izmainas

e-klase

eklase

Mācību mākonis

makonis

Skolas muzejs

muzejs

Karjeras atbalsts

karjeras atbalsts

Par sadaļu atbild SIA "Skolu ēdināšanas serviss"

 
 
SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
Pusdienas no 1. līdz 4. klasei 
Pirmdiena 23.09.19.     I nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
18.2. Makaroni ar gaļusatur alergēnu:1 200 10,515 11,397 36,456 290,457
  Jogurts"Rasens"satur alergēnu:7 100 3,3 2,5 9 71,7
145.1. Kāpostu salāti ar zaļumiem un eļļu 75 0,887 2,942 3,75 45,026
4.4l Apelsīnu sīrupa dzēriens 200 0 0 12,1 48,4
5.6. Rudzu maize satur alergēnu:1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
             
                 Kopā   15,767 17,049 68,464 490,37
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    12-28. 16-29 55-113 490-750
Otrdiena 24.09.19.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
246 Cīsiņi doktora bezE satur alergēnu:7 50 3,64 10,79 12,39 176,497
13.2. Kartupeļu biezenis satur alergēnu:7 150 3,283 3,563 20,498  
  satur alergēnu: 7.         0
  Svaigi gurķi,tomāti 25/25 0,467 0,074 1,574 8,83
  Biezpiena sieriņš satur alergenu:7. 38 4,446 9,31 10,056 141,798
4.4L Dzērveņu sīrupa dzēriens 200 0 0 12,1 48,4
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,065 0,21 7,158  
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   12,901 23,947 63,776 522,23
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    12-28. 16-29 55-113 490-750
Trešdiena 25.09.19.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
5.1b Borščs ar  krējumu  250/10 2,365 7,643 17,253 147,259
  satur alergēnu: 7,9.          
20.1a Maltā cūkgaļa   sarkanāja  mērcē 40/30 13,893 19,875 9,518 272,519
  satur alergēnu: 1.          
5.3. Vārīti griķi 100 6 1,571 29,571 156,423
1.4. Svaigu burkānu salāti ar eļļu 75 0,702 3,051 6,882 57,795
13.5b Zemeņu dzēriens 200 0,044 0 13,666 54,84
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
             
                 Kopā   24,069 29,333 84,048 696,47
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    12-28. 16-29 55-113 490-750
Papildus brīvpusdienu brīvpusdienu ēdienkārtei nodrošināti   Direktors: V.Kuzmins  
ar svaigiem dārzeņiem un pienu trīs reizas nedeļa,          
saskaņā ar "Piens un Augļi skolai"programmu.          
             
             
SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
Pusdienas no 1. līdz 4. klasei 
Ceturtdiena 26.09.19.     I nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)                 
13.5a. Ogu uzpūtenis ar pienu 100/150 6,335 3,95 29,764 179,946
  satur alergēnu: 7          
17.3. Vārīti kartupeļi  150 3,13 3,214 23,44 135,206
181 Tefteļi  mērcē satur alergēnu:1,7. 50/25 6,467 15,935 14,81 228,523
18.3. Ābolu biešu salāti 75 1,755 1,731 12,972 74,487
5.6. Rudzu maize satur alergēnu:1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
             
                 Kopā   18,752 25,04 88,144 652,94
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    12-28. 16-29 55-113 490-750
Piektdiena 27.09.19.        
      Pusdienas (+/-10%)                 
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
3.2. Vistas gaļas plovs 200 13,279 13,914 41,031 342,466
  Kāpostu-gurķu salāti ar eļļu 75 1,21 3,99 3,74 55,71
2.6. Biezpiena deserts ar ievārijumu 70/10 9,37 4,8 15,384 146,716
  satur alergēnu: 7.          
3.5. Ogu dzēriens(jāņogas) 200 0,04 0 12,424 49,856
187 Baltmaize satur alergēnu: 1. 18 1 0,4 9 43,6
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
             
                 Kopā   24,899 23,104 81,579 633,85
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    12-28. 16-29 55-113 490-750
             
Papildus brīvpusdienu brīvpusdienu ēdienkārtei nodrošināti   Direktors: V.Kuzmins  
ar svaigiem dārzeņiem un pienu trīs reizas nedeļa,          
saskaņā ar "Piens un Augļi skolai"programmu.          
             
             
SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
Pusdienas no 1. līdz 4. klasei 
Pirmdiena 30.09.19.     II nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
57 Maltās gaļas zupa ar dārz. ar krējumu 200/5 6,7 8,64 16,99 172,52
  satur alergēnu: 7,9.          
12.2. Vārīti makaroni ar sieru 150/20 11,961 12,758 42,637 333,214
  satur alergēnu:1, 7.          
145.1. Kāpostu salāti ar zaļumiem un eļļu 75 0,887 2,942 3,75 45,026
4.4L Dzērveņu sīrupa dzeriens 200 0 0 12,1 48,4
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
             
                 Kopā   20,613 24,55 82,635 633,94
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    12-28. 16-29 55-113 490-750
Otrdiena 01.10.19.        
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
27 Zirņu zupa -satur alergēnu:9. 150 5,103 2,325 14,933 84,95
14.1.b Vistas gaļas kotletes satur alergēnu:1,3. 60 15,402 16,562 11,651 257,27
13.2. Kartupeļu biezenis satur alergēnu:7 150 3,283 3,563 20,498 127,191
18.3. Ābolu biešu salāti 50 0,585 1,154 8,648 47,318
9.6. Ābolu sulas dzēriens 200 0,133 0 24,114 96,988
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  Skolas piens  -satur alergēnu: 7 200        
                 Kopā   25,571 23,814 87,002 635,42
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    12-28. 16-29 55-113 490-750
Trešdiena                                          02.10.19.
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
64 Befstroganovs satur alergēnu: 1,7. 50/30 14,96 12,92 2,83 187,44
5.3.a Vārīti griķi 150 9 2,357 44,357 234,641
7.5b/66 Jāņogu ķīselis ar putukrējumu 150/20 0,6 5,63 18,57 127,35
  satur alergēnu: 7.          
2.5b Svaigu burkānu salāti ar eļļu 75 0,702 3,051 6,882 57,795
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  Augļi  100        
                 Kopā   26,327 24,168 79,797 642,01
#REF!   12-28. 16-29 55-113 490-750
             
Papildus brīvpusdienu brīvpusdienu ēdienkārtei nodrošināti   Direktors: V.Kuzmins  
ar svaigiem dārzeņiem un pienu trīs reizas nedeļa,          
saskaņā ar "Piens un Augļi skolai"programmu.          
             
SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
Pusdienas no 1. līdz 4. klasei 
Ceturtdiena 03.10.19.     II nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
10.1. Biešu zupa ar krējumu 200/4/8 3,586 6,5269 17,814 153,311
  satur alergēnu: 7,9.          
246 Cīsiņi doktora bezEsatur alergēnu:7 50 3,64 10,79 12,39 161,23
4.3a Vārīti makaroni satur alergenu"1 100 3,341 1,745 34,013 165,121
11.3P Tomātu mērce satur alergēnu:1 15 0,245 3,05 0,28 29,55
145 Kāpostu gurķu salāti ar eļlu 75 1,21 3,99 3,74 55,71
13.5b Zemeņu dzēriens 200 0,044 0 13,666 54,84
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls  līdz 0,4g./100g.   5,6 5 9,4 105
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  Skolas piens  -satur alergēnu: 7 200        
                 Kopā   18,731 29,222 98,461 731,77
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    12-28. 16-29 55-113 490-750
Piektdiena 04.10.19.        
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
8.1d Vistas gaļas mērcē satur alrgēnu:1,7 35/30 9,796 12,72 3,093 166,024
4.3. Vārīti rīsi 100 3,341 1,745 34,013 165,121
  Ķīnas kāpostu salāti ar kukurūzu 75 2,855 4,538 3,027 64,37
  Biezpiena sieriņš 38 4,446 9,31 10,056 141,798
  satur alergēnu: 7.          
9.6. Ābolu sulas dzēriens 200 0,133 0 24,114 96,988
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  Augļi 100        
  Skolas piens  -satur alergēnu: 7 200        
                 Kopā   21,636 28,523 81,461 669,1
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    12-28. 16-29 55-113 490-750
             
Papildus brīvpusdienu brīvpusdienu ēdienkārtei nodrošināti   Direktors: V.Kuzmins  
ar svaigiem dārzeņiem un pienu trīs reizas nedeļa,          
saskaņā ar "Piens un Augļi skolai"programmu.          
             
SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
Pusdienas no 1. līdz 4. klasei 
Pirmdiena 07.10.19.     III nedeļa    
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas       ( +/-10%   )                                         
18,2 Makaroni ar gaļu satur alergenu:1 200 10,515 11,397 36,456 290,457
3.3. Ķīnas kāpostu -tomātu salāti ar eļļu 75 1,714 4,203 2,849 56,079
2.6. Biezpiena deserts ar ķiršu ievārījumu 70/10 9,37 4,8 15,384 142,216
  satur alergēnu: 7.          
6.5. Karkade dzēriens 200 0,4 0,015 12,485 51,675
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  Skolas piens  -satur alergēnu: 7 200        
                 Kopā   23,064 20,625 74,332 575,21
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    12-28. 16-29 55-113 490-750
Otrdiena 08.10.19.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas       ( +/-10%   )                                         
11.1a Sakņu zupa ar krējumu 200/5 4,036 6,778 13,507 131,174
  satur alergēnu: 7,9.          
2,1a Septa zivs satur alergēnu:1,3. 60 11,813 7,436 3,499 128,172
1.3. Kartupeļu biezenis-satur alergēnu: 7. 150 3,283 3,563 20,498 127,191
142 Biešu salāti ar eļļu 75 0,633 2,817 5,868 51,357
13,5b Zemeņu dzēriens 200 0,044 0 13,666 54,84
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  Augļi 100        
                 Kopā   20,874 20,804 64,196 527,52
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    12-28. 16-29 55-113 490-750
Trešdiena 09.10.19.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas       ( +/-10%   )                                         
5.1b Borščs ar kartupeļiem ar krējumu  250/10 2,365 7,643 17,253 153,311
  satur alergēnu:7,9.          
6.1. Maltā cūkgaļa sarkanāja mērcē 40/30 13,893 19,875 9,518 272,519
  satur alergēnu: 1.          
5.3. Vārīti griķi 100 6 1,571 29,571 156,423
145.1. Kāpostu salāti ar zaļumiem un eļļu 75 0,887 2,942 3,75 45,026
9.6. Ābolu sulas dzēriens 200 0,133 0 24,114 96,988
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,068 0,21 7,158 34,794
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  Skolas piens  -satur alergēnu: 7 200        
                 Kopā   24,346 29,005 91,364 723,89
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    12-28. 16-29 55-113 490-750
             
Papildus brīvpusdienu brīvpusdienu ēdienkārtei nodrošināti   Direktors: V.Kuzmins  
ar svaigiem dārzeņiem un pienu trīs reizas nedeļa,          
saskaņā ar "Piens un Augļi skolai"programmu.          
             
SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
Pusdienas no 1. līdz 4. klasei 
Ceturtdiena 10.10.2019.     III nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___   1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas       ( +/-10%   )                                         
19.1. Vegetāra pupiņu zupa ar krējumu 250/10 8,309 7,209 24,502 196,125
  satur alergēnu: 7.9          
8.1d Vistas gaļas mērcē satur alrgēnu:1,7 35/30 9,796 12,72 3,093 166,036
4.3. Vārīti rīsi 100 3,341 1,745 34,013 165,121
5.4. Burkānu-redīsu salati ar eļļu 60 0,68 3,653 2,714 46,453
3.5. Ogu dzēriens(upenes) 200 0,04 0 12,424 49,856
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  Augļi 100        
                 Kopā   23,231 25,537 83,904 658,37
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    12-28. 16-29 55-113 490-750
Piektdiena 11.10.19.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas       ( +/-10%   )                                         
246 Cīsiņi doktora bezEsatur alergēnu:7 50 3,64 10,79 12,39 161,23
8.2. Vārīti makaroni satur alergēnu:1 100 4,8 2,145 28,4 152,105
65 Šokolādes krēms ar ogu mērci 50/100 0,955 12,35 21,004 198,986
  satur alergēnu: 7.          
145 Kāpostu gurķu salāti ar eļlu 75 1,21 3,99 3,74 55,71
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,065 0,21 7,158 34,782
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  Augļi 100        
  Skolas piens  -satur alergēnu: 7 200        
                 Kopā   17,301 29,485 72,692 625,34
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172    12-28. 16-29 55-113 490-750
             
Papildus brīvpusdienu brīvpusdienu ēdienkārtei nodrošināti   Direktors: V.Kuzmins  
ar svaigiem dārzeņiem un pienu trīs reizas nedeļa,          
saskaņā ar "Piens un Augļi skolai"programmu.          
             
SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
 Pusdienas no 5. līdz 12. klasei
Pirmdiena 23.09.19.       I nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
18.2a Makaroni ar gaļusatur alergēnu:1 250 16,163 17,095 56,274 443,603
  Jogurts"Rasens"satur alergēnu:7 100 3,3 2,5 9 71,7
145.1. Kāpostu salāti ar zaļumiem un eļļu 100 1,182 3,923 5 60,035
4.4l Apelsīnu sīpupa dzēriens 200 0 0 12,1 48,4
187 Baltmaize satur alergēnu: 1. 70 2 1,6 36 166,4
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
             
                 Kopā   22,645 27,118 118,374 808,14
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172  10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
Otrdiena 24.09.19.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
246 Cīsiņi doktora bezEsatur alergenu:7 75 5,46 13,19 33,59 274,91
13.2. Kartupeļu biezenis-satur alergēnu:7. 200 4,377 4,75 27,33 169,578
  Svaigi gurķi,tomāti 25/25 0,497 0,074 1,574 8,95
  Biezpiena sieriņš satur alergēnu:7. 38 4,446 9,31 9,956 141,398
4.4L  Sīrupa dzēriens(dzērveņu) 200 0 0 12,1 48,4
5.6. Rudzu maize satur alergēnu:1 70 4,27 0,84 28,7 139,44
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
             
                 Kopā   19,05 28,164 113,25 799,77
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172  10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
Trešdiena 25.09.19.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___   1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
5.1b Borščs ar  krējumu  250/10 2,365 7,643 17,253 147,259
  satur alergēnu: 7,9.          
20.1a Maltā cūkgaļa ar sarkanāja mērcē 40/30 13,875 19,875 9,518 272,447
  satur alergēnu: 1.          
11.3.a Vārīti griķi 180 10,836 2,838 52,406 278,51
1.4. Svaigu burkānu salāti ar eļļu 75 0,702 3,051 6,882 57,795
13.5b Zemeņu dzēriens 200 0,044 0 13,666 54,84
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2,135 0,42 14,315 69,58
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
             
                 Kopā   29,957 33,827 114,04 880,43
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172  10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
Papildus brīvpusdienu brīvpusdienu ēdienkārtei nodrošināti   Direktors: V.Kuzmins  
ar svaigiem dārzeņiem un pienu trīs reizas nedeļa,          
saskaņā ar "Piens un Augļi skolai"programmu.          
             
             
             
             
SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
 Pusdienas no 5. līdz 12. klasei
Ceturtdiena 26.09.19.       I nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                 Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
13.5a Ogu uzpūtenis ar pienu 150/150 6,335 3,95 41,12 225,37
  satur alergēnu: 7.          
17.3. Vārīti kartupeļi  200 4,173 4,285 31,253 180,269
181 Tefteļi  mērcē 50/25 6,467 15,935 14,81 228,523
  satur alergēnu: 1,7.         0
18.3. Ābolu biešu salāti 50 0,585 1,154 8,648 47,318
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 70 4,27 0,84 28,7 139,44
  Sāls  līdz 0,4g./100g.         0
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
             
                 Kopā   21,83 26,164 124,531 820,92
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172  10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
Piektdiena 27.09.19.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___   1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
3.2.a Vistas gaļas plovs 250 16,6 17,393 51,289 428,093
145 Kāpostu-gurķu salāti ar eļļu 75 1,21 3,99 3,74 55,71
2.6. Biezpiena deserts ar ievārijumu 70/10 9,37 4,8 15,384 142,216
  satur alergēnu: 7.          
3.5. Ogu dzēriens(jāņogas) 200 0,04 0 12,424 49,856
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2,135 0,42 14,315 69,58
  Sāls  līdz 0,4g./100g.   2,845 2,822 11,511 82,822
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
             
                 Kopā   32,2 29,425 108,663 828,28
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172  10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
             
Papildus brīvpusdienu brīvpusdienu ēdienkārtei nodrošināti   Direktors: V.Kuzmins  
ar svaigiem dārzeņiem un pienu trīs reizas nedeļa,          
saskaņā ar "Piens un Augļi skolai"programmu.          
             
             
SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
 Pusdienas no 5. līdz 12. klasei
Pirmdiena 30.09.19.       II nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
57 Maltās gaļas zupa ar dārz.ar krējumu 250/10 8,332 10,741 21,136 214,556
  satur alergēnu: 7,9.          
12.2. Vārīti makaroni ar sieru 180/35 16,715 15,139 51,164 407,767
  satur alergēnu:1, 7.          
145.1. Kāpostu salāti ar zaļumiem un eļļu 75 0,887 2,942 3,75 45,026
4.4L Dzērveņu sīrupa dzeriens 200 0 0 12,1 48,4
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 70 4,27 0,84 28,63 139,16
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
             
                 Kopā   30,204 29,662 116,78 854,89
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172  10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
Otrdiena 01.10.19.        
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___   1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
      Pusdienas (+/-10%)
27 Zirņu zupa -satur alergēnu: 9. 250 9,605 4,15 19,913 155,422
14.1b Vistas gaļas kotletes 60 11,835 14,512 11,651 224,552
  satur alergēnu: 1,3.          
13.2. Kartupeļu biezenis satur alergēnu:7 200 3,377 4,75 27,33 165,578
18.3. Ābolu biešu salāti 50 0,585 1,154 8,648 47,318
9.6. Ābolu sulas dzēriens 200 0,133 0 24,114 96,988
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 70 4,27 0,84 28,7 139,44
  Sāls  līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs  20 g. Pusdienās          
  Skolas piens  -satur alergēnu: 7 200        
                 Kopā   29,805 25,406 120,356 829,3
    5-9kl 18-36 23-37 79-144 700-960
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172  10-12kl. 20-37 27-38 90-147 800-980
Trešdiena 02.10.19. &