Stundu izmaiņas

izmainas

e-klase

eklase

Mācību mākonis

makonis

Skolas muzejs

muzejs

Skolēnu dome

dome

Karjeras atbalsts

karjeras atbalsts

Par sadaļu atbild SIA "Skolu ēdināšanas serviss"

SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
Pusdienas no 1. līdz 4. klasei
Pirmdiena 11.12.17.     I nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
11.1a. Sakņu zupa ar krējumu 250/10 5,045 8,473 15,884 153,973
  satur alergēnu: 7.9          
5.2b Makaroni ar gaļu un dārzeņiem 250 20,351 18,1 40,466 406,168
145.1. Kāpostu salāti ar zaļumiem un eļļu 50 0,8 1,9 2,5 30,3
4.4l Apelsīnu sīrupa dzēriens 200 0 0 12,1 48,4
187 Baltmaize satur alergēnu:1. 36 1 0,8 18 83,2
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   27,196 29,273 88,95 728,041
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   18-30 24-31 88-110 700-800
Otrdiena 12.12.17.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
13.5a. Ogu uzpūtenis ar pienu 100/150 6,335 3,95 29,764 176,497
  satur alergēnu: 7          
17.3. Vārīti kartupeļi ar sviestu satur alergēnu:7 170 3,403 4,97 25,116 158,806
181 Tefteļi   mērcē satur alergēnu:1,7. 50/25 6,467 15,935 14,81 228,523
142 Biešu salāti ar eļlu 75 0,633 2,817 5,868 51,357
187 Baltmaize satur alergēnu: 1. 54 1,2 1,2 27 123,6
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
                   Kopā   18,038 28,872 102,558 742,232
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   18-30 24-31 88-110 700-800
Trešdiena 13.12.17.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
5.1b Borščs ar krējumu 250/10 2,365 7,643 17,253 147,259
  satur alergēnu: 7,9.          
20.1a Maltas cūkgaļa     sarkanā mērcē 40/30 13,893 19,875 9,518 272,519
  satur alergēnu: 1.          
5.3. Vārīti griķi 100 6 1,571 29,571 156,423
1.4. Svaigu burkānu salāti ar eļļu 50 0,468 2,034 4,588 38,53
13.5b Zemeņu dzēriens 200 0,044 0 13,666 54,84
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2,135 0,42 14,315 69,58
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   24,905 31,543 88,911 739,151
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   18-30 24-31 88-110 700-800
Ceturtdiena 14.12.17.     I nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
  Vistas gaļa zupa ar nūdelēm ,ar krējumu 250/10 7,11 3,123 16,13 121,067
  satur alergēnu: 7,9.          
246 Cīsiņi ABC 50 3,64 10,79 12,39 161,23
13.2. Kartupeļu biezenis satur alergenu:7. 200 3,377 4,75 27,33 165,578
3.3. Ķinas kāpostu-tomātu salāti 50 1,478 2,802 1,899 38,726
3.5. Ogu dzēriens(upenes) 200 0,04 0 12,424 49,856
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1 70 4,17 0,84 28,613 138,692
  "Skolas piens" 2,5% -satur alergēnu:7. 200 5,6 5 9,4 105
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   25,415 27,305 108,186 780,149
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   18-30 24-31 88-110 700-800
Piektdiena 15.12.17.        
       Pusdienas (+/-10%)                 
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
3.2. Vistas gaļas plovs 250 16,6 17,393 51,289 428,093
145 Kāpostu-gurķu salāti ar eļļu 50 0,8 2,9 2,5 39,3
2.6. Biezpiena deserts ar ievārijumu 70/10 9,37 4,8 15,384 146,716
  satur alergēnu: 7.          
3.5. Ogu dzēriens(jāņogas) 200 0,04 0 12,424 49,856
187 Baltmaize satur alergēnu: 1. 36 1 0,8 18 83,2
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
                 Kopā   27,81 25,893 99,597 742,665
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   18-30 24-31 88-110 700-800
Pirmdiena 18.12.17.     II nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
57 Maltās gaļas zupa ar dārz. ar krējumu 200/5 6,7 8,64 16,99 172,52
  satur alergēnu: 7,9.          
12.2. Vārīti makaroni ar sieru 150/35 15,271 14,308 42,637 360,404
  satur alergēnu: 7.          
145.1. Kāpostu salāti ar zaļumiem un eļļu 75 1,2 3,35 3,75 49,95
4.4L Dzērveņu sīrupa dzeriens 200 0 0 12,1 48,4
187 Baltmaize satur alergēnu: 1. 36 1 0,8 18 83,2
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   24,171 27,098 93,477 714,474
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   18-30 24-31 88-110 700-800
Otrdiena 19.12.17.        
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
27 Zirņu zupa -satur alergēnu: 9 250 8,51 3,1 19,91 141,58
14.1.b Vistas kotletes satur alergēnu:1,3. 60 15,402 16,562 11,651 257,27
13.2. Kartupeļu biezenis satur alergēnu:7. 200 3,377 4,75 27,33 165,578
142 Biešu salāti ar eļlu 50 0,422 1,878 3,912 34,238
9.6. Ābolu sulas dzēriens 200 0,133 0 24,114 96,988
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2,135 0,42 14,315 69,58
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   29,979 26,71 101,232 765,234
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   18-30 24-31 88-110 700-800
Trešdiena                                               20.12.17.
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
64 Befstroganovs satur alergēnu: 1,7. 50/30 14,96 12,92 2,83 187,44
5.3.a Vārīti griķi 150 9 2,357 44,357 234,641
7.5b/66 Jāņogu ķīselis ar putukrējumu 150/20 0,6 5,63 18,57  
  satur alergēnu: 7.         0
1.4. Svaigu burkānu salāti ar eļļu 75 0,702 3,402 6,882 60,954
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 50 3,203 0,63 21,473 104,374
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   28,465 24,939 94,112 714,759
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   18-30 24-31 88-110 700-800
Ceturtdiena 21.11.17.     II nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
10.1. Biešu zupa ar krējumu 250/10 2,61 6,391 19,736 146,903
  satur alergēnu: 7,9.          
14.2. Cūkgaļas plovs 200 14,58 18,012 47,2 409,228
145 Kāpostu gurķu salāti ar eļlu 50 0,8 2,9 2,5 39,3
13.5b Zemeņu dzēriens 200 0,044 0 13,666 54,84
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2,135 0,42 14,315 69,58
  "Skolas piens" 2,5% -satur alergēnu; 7. 200        
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   20,169 27,723 97,417 719,851
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   18-30 24-31 88-110 700-800
Piektdiena 22.12.17.        
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
6.1. Cūkgaļas un dārzeņu sautējums 250 14,046 18,929 32,888 318,652
19.4. Ķīnas kāpostu ar kukurūzu 50 1,903 3,025 2,018 42,909
  Biezpiena sieriņš 38 4,446 9,31 10,056 141,798
  satur alergēnu: 7.          
9.6. Ābolu sulas dzēriens 200 0,133 0 24,114 96,988
187 Baltmaize satur alergēnu: 1. 54 1,5 0,8 27 121,2
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   22,028 31,389 96,076 754,917
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   18-30 24-31 88-110 700-800
Pirmdiena 08.01.18.     III nedeļa    
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas       ( +/-10%   )                                        
18.2a Makaroni ar gaļu,dārzeņiem un papriku 250 13,469 14,246 56,274 407,186
  satur alergēnu: 1,3,7.          
3.3. Ķīnas kāpostu -tomātu salāti ar eļļu 75 1,714 4,203 2,849 56,079
2.6. Biezpiena deserts ar ķiršu ievārījumu 70/10 9,37 4,8 15,384 142,216
  satur alergēnu: 7.          
6.5. Karkade dzēriens 200 0,4 0,015 12,485 51,675
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2,135 0,42 16,36 77,76
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   27,088 24,004 103,352 737,796
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   18-30 24-31 88-110 700-800
Otrdiena 09.01.18.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas       ( +/-10%   )                                        
11.1a Sakņu zupa ar krējumu 250/10 3,851 8,596 17,131 161,292
  satur alergēnu: 7,9.          
2,1a Zivs,cepta satur alergēnu:1,3. 60 11,813 7,436 3,499 128,172
25 Kartupeļu biezenis-satur alergēnu: 7. 200 3,377 4,75 27,33 165,578
142 Biešu salāti ar eļļu 75 0,844 2,817 5,868 52,201
13,5b Zemeņu dzēriens 200 0,044 0 13,666 54,84
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 70 4,27 0,84 28,63 139,16
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   24,199 24,439 96,124 701,243
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   18-30 24-31 88-110 700-800
Trešdiena 10.01.18.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas       ( +/-10%   )                                        
17.1. Vegetārā biešu zupa ar krējumu 250/10 3,54 7,685 22,575 173,625
  satur alergēnu:7,9.          
6.1. Malta cūkgaļa sarkanā mērcē 40/30 13,893 19,875 9,518 272,519
  satur alergēnu: 1.          
5.3. Vārīti griķi 100 6 1,571 29,571 156,423
145.1. Kāpostu salāti ar zaļumiem un eļļu 50 0,8 1,9 2,5 30,3
9.6. Ābolu sulas dzēriens 200 0,133 0 24,114 96,988
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 18 1,068 0,21 7,158 34,794
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   25,434 31,041 95,436 762,849
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   18-30 24-31 88-110 700-800
Ceturtdiena 11.01.18.     III nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___   1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas       ( +/-10%   )                                        
27 Zirņu zupa -satur alergēnu: 9 250 8,51 3,1 19,91 141,58
5.1a Cūkas kotletes satur alergēnu:1,3 70 11,835 14,512 11,651 224,552
13.2. Kartupeļu biezenis satur alergēnu:7. 200 3,377 4,75 27,33 165,578
5.4. Burkānu-redīsu salati ar eļļu 60 0,68 3,653 2,714 46,453
3.5. Ogu dzēriens(upenes) 200 0,04 0 12,424 49,856
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2,135 0,42 16,36 77,76
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  "Skolas piens" 2,5% -satur alergēnu: 7. 200   5 9,4 82,6
                 Kopā   26,577 31,435 99,789 788,379
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   18-30 24-31 88-110 700-800
Piektdiena 12.01.18.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas       ( +/-10%   )                                        
246 Cīsiņi ABC 50 3,64 10,79 12,39 161,23
4.3a Vārīti rīsi 100 3,341 1,745 34,013 165,121
11.3P Tomātu mērce satur alergēnu:1 15 0,245 3,05 0,28 29,55
65 Šokolādes krēms ar ogu mērce 50/100 0,955 12,35 21,004 198,986
  satur alergēnu: 7.          
145 Kāpostu gurķu salāti ar eļlu 50 0,8 2,9 2,5 39,3
11 Ābolu sulas dzēriens 200 0,05 0 22,55 90,4
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 70 4,27 0,42 16,36 86,3
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   17,301 31,255 109,097 786,887
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   18-30 24-31 88-110 700-800
             
SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
Pusdienas no 5. līdz 12. klasei
Pirmdiena 11.12.17.       I nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
11.1a. Sakņu zupa ar krējumu 250/10 5,045 8,473 15,884 159,973
  satur alergēnu: 7,9.          
18.2a Makaroni ar gaļu un dārzeņiem 300 16,163 17,096 56,274 443,612
145.1. Kāpostu salāti ar zaļumiem un eļļu 75 1,2 3,35 3,75 49,95
4.4l Apelsīnu sīpupa dzēriens 200 0 0 12,1 48,4
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1 70 4,27 0,84 28,7 139,44
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   26,678 29,759 116,708 841,375
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   21-36 28-37 105-132 840-960
Otrdiena 12.12.17.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
13.5a Ogu uzpūtenis ar pienu 150/150 6,335 3,95 41,12 225,37
  satur alergēnu: 7.          
17.3. Vārīti kartupeļi ar sviestu 200/5 4,173 4,285 31,253 195,269
181 Tefteļi   mērcē 50/25 6,467 15,935 14,81 228,523
  satur alergēnu: 1,7.          
142 Biešu salāti ar eļlu 75 0,633 2,817 5,868 51,357
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 70 4,27 0,84 28,7 139,44
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   21,878 27,827 121,751 839,959
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   21-36 28-37 105-132 840-960
Trešdiena 13.12.17.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___   1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
19 Borščs ar krējumu 250/10 2,365 7,643 17,253 147,259
  satur alergēnu: 7,9.          
20.1a Maltas cūkgaļa ar sarkano mērci 40/30 13,875 19,875 9,518 272,447
  satur alergēnu: 1.          
11.3.a Vārīti griķi 180 10,836 2,838 52,406 278,51
1.4. Svaigu burkānu salāti ar eļļu 75 0,702 3,051 6,882 57,795
13.5b Zemeņu dzēriens 200 0,044 0 13,666 54,84
187 Baltmaize satur alergēnu: 1. 36 1 0,8 18 83,2
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   28,822 34,207 117,725 894,051
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   21-36 28-37 105-132 840-960
Ceturtdiena 14.12.17.       I nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
61 Vistas gaļa zupa ar nūdelēm,ar krējumu 300/10 9,876 3,783 32,113 202,003
  satur alergēnu: 7,9.          
25 Kartupeļu biezenis-satur alergēnu: 7. 200 3,377 4,75 27,33 165,578
246 Cīsiņi ABC 75 5,46 13,19 33,59 274,91
3.3. Ķinas kāpostu-tomātu salāti 75 2,217 2,802 1,899 41,682
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2,135 0,42 14,315 69,58
3.5. Ogu dzēriens(upenes) 200 0,04 0 12,424 49,856
  "Skolas piens" 2,5% -satur alergēnu: 7. 200 5,6 5 9,4 105
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
                   Kopā   28,705 29,945 131,071 908,609
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   21-36 28-37 105-132 840-960
Piektdiena 25.11.17.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
3.2.a Vistas gaļas plovs 300 19,92 20,872 61,547 513,716
145 Kāpostu gurķu salāti ar eļlu 75 1,2 3,35 3,75 49,95
2.6. Biezpiena deserts ar ievārijumu 70/10 9,37 4,8 15,384 142,216
  satur alergēnu: 7.          
3.5. Ogu dzēriens(jāņogas) 200 0,04 0 12,424 49,856
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2,135 0,42 14,315 69,58
  Cepumi,satur alergēnu:1,7. 20 2,845 2,822 11,511 82,822
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   35,51 32,264 118,931 908,14
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   21-36 28-37 105-132 840-960
Pirmdiena 18.12.17.       II nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
57 Maltās gaļas zupa ar dārz., ar krējumu 300/10 10,09 14,3 25,36 270,5
  satur alergēnu: 7,9.          
12.2. Vārīti makaroni ar sieru 180/35 16,715 15,139 51,164 407,767
  satur alergēnu: 7.          
145.1. Kāpostu salāti ar zaļumiem un eļļu 75 1,2 3,35 3,75 49,95
4.4L Dzērveņu sīrupa dzeriens 200 0 0 12,1 48,4
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2,135 0,42 14,315 69,58
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
                   Kopā   30,14 33,209 106,689 840,006
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   21-36 28-37 105-132 840-960
Otrdiena 19.12.17.        
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___   1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
27 Zirņu zupa -satur alergēnu: 9. 300 12,17 4,435 31,35 213,995
14.1b Vistas kotletes 60 11,835 14,512 11,651 224,552
  satur alergēnu: 1,3.          
13.2. Kartupeļu biezenis satur alergēnu:7 200 3,377 4,75 27,33 165,578
142 Biešu salāti ar eļļu 75 0,633 2,817 5,868 51,357
9.6. Ābolu sulas dzēriens 200 0,133 0 24,114 96,988
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 70 4,27 0,84 28,7 139,44
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   32,418 27,354 129,013 891,91
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   21-36 28-37 105-132 840-960
Trešdiena 20.12.17.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
64 Befstroganovs satur alergēnu: 1,7. 50/30 14,96 12,92 2,83 187,44
11.3a Griķi vārīti 180 10,836 2,838 53,406 282,51
7.5b/66 Jāņogu ķīselis ar putukrējumu 150/20 0,6 5,63 18,57  
  satur alergēnu: 7.         0
1.4. Svaigu burkānu salāti ar eļļu 75 0,702 3,402 6,882  
1.5b Rudzu maize satur alergēnu: 1. 70 4,27 0,84 28,7  
  Cepumi,satur alergēnu: 1,7,8. 10 1,422 1,411 5,756 41,411
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   32,79 27,041 116,144 839,105
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   21-36 28-37 105-132 840-960
Ceturtdiena 21.12.17.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
10.1. Biešu zupa ar krējumu 300/8 5,098 8,403 16,063 160,271
  satur alergēnu: 7,9.          
14.2a Cūkgaļas plovs 250 18,225 22,515 59 511,535
145 Kāpostu gurķu salāti ar eļlu 75 1,2 3,35 3,75 49,95
13.5b Zemeņu dzēriens 200 0,044 0 13,666 54,84
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2,135 0,42 14,315 69,58
  "Skolas piens" 2,5% -satur alergens: 7.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   26,702 34,688 106,794 846,176
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   21-36 28-37 105-132 840-960
Piektdiena 22.12.17.        
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
6.1.a Cūkgaļas un dārzeņu sautējums 300 16,854 22,712 39,619 430,3
19.4. Ķīnas kāpostu ar kukurūzu un eļļu 50 1,903 3,025 2,018 42,909
  Biezpiena sieriņš 38 4,446 9,31 10,056 141,798
  satur alergēnu: 7.          
9.6. Ābolu sulas dzēriens 200 0,133 0 24,114 96,988
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 70 4,27 0,84 28,7 139,44
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   27,606 35,887 104,507 851,435
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   21-36 28-37 105-132 840-960
Pirmdiena 08.01.18.     III nedeļa    
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas       ( +/-10%   )                                        
18.2a Makaroni ar gaļu,dārzeņiem un papriku 300 16,163 17,095 56,274 443,603
3.3. Ķīnas kāpostu -tomātu salāti ar eļļu 75 1,714 4,203 2,849 56,079
2.6. Biezpiena deserts ar ķiršu ievārījumu 70/10 9,37 4,8 15,384 142,216
  satur alergēnu: 7.          
6.5. Karkade dzēriens 200 0,4 0,015 12,485 51,675
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 4,27 0,84 28,63 139,16
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   31,917 28,003 115,622 842,183
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   21-36 28-37 105-132 840-960
Otrdiena 09.01.18.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas       ( +/-10%   )                                        
11.1a Sakņu zupa ar krējumu 300/10 3,851 8,596 17,131 161,292
  satur alergēnu: 7,9.          
2,1a Zivs,cepta satur alergēnu:1,3. 75 14,766 9,295 4,374 160,215
25 Kartupeļu biezenis-satur alergēnu: 7. 200 3,377 4,75 27,33 165,578
142 Biešu salāti ar eļļu 75 0,844 2,817 5,868 52,201
13,5b Zemeņu dzēriens 200 0,044 0 13,666 54,84
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 70 4,27 0,84 28,63 139,16
  Cepumi,satur alergēnu: 1,7,8. 30 4,267 4,233 17,267 124,233
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   31,419 30,531 114,266 857,519
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   21-36 28-37 105-132 840-960
Trešdiena 10.01.18.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas       ( +/-10%   )                                        
17.1. Vegetārā biešu zupa ar krējumu 250/10 3,54 7,685 22,575 173,625
  satur alergēnu:7,9.          
6.1. Malta cūkgaļa sarkanā mērcē 40/30 13,893 19,875 9,518 272,519
  satur alergēnu: 1.          
5.3.a Vārīti griķi 150 9 2,357 44,357 234,641
145.1. Kāpostu salāti ar zaļumiem un eļļu 75 1,2 3,35 3,75 49,95
9.6. Ābolu sulas dzēriens 200 0,133 0 24,114 96,988
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2,135 0,42 14,315 69,58
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   29,901 33,687 118,629 897,303
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   21-36 28-37 105-132 840-960
Ceturtdiena 11.01.17.     III nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___   1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas       ( +/-10%   )                                        
27 Zirņu zupa -satur alergēnu: 9 300 10,21 3,72 23,892 169,888
5.1a Cūkas kotletes satur alergēnu:1,3 60 10,584 13,38 11,582 209,084
13.2. Kartupeļu biezenis satur alergēnu:7. 150 3,283 3,563 20,498 127,191
5.4. Burkānu-redīsu salati ar eļļu 60 0,68 3,653 2,714 46,453
3.5. Ogu dzēriens(upenes) 200 0,04 0 12,424 49,856
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 70 4,27 0,84 28,63 139,16
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  "Skolas piens" 2,5% -satur alergēnu: 7. 200 5,6 5 9,4 105
                 Kopā   34,667 30,156 109,14 846,632
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   21-36 28-37 105-132 840-960
Piektdiena 12.01.17.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas       ( +/-10%   )                                        
246 Cīsiņi ABC 75 5,46 13,19 33,59 274,91
4.3a Vārīti rīsi 100 3,341 1,745 34,013 165,121
11.3P Tomātu mērce satur alergēnu:1 30 0,489 6,01 0,56 58,286
65 Šokolādes krēms ar ogu mērce 50/100 9,955 12,35 21,004 234,986
  satur alergēnu: 7.          
145. Kāpostu -gurķu salāti ar eļļu 75 1,2 3,35 3,75 49,95
9.6. Ābolu sulas dzēriens 200 0,133 0 24,114 96,988
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2,135 0,42 16,36 77,76
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   22,713 37,065 133,391 958,001
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   21-36 28-37 105-132 840-960
             
SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"
VIENAS DIENAS ĒDIENKARTE VIENA IZGLĪTOJAMĀ ĒDINĀŠANAI
Pusdienas II piedāvājums no 5.līdz 12 klasei
Pirmdiena 11.12.17.       I nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
6,1 Malta cūkgaļa sarkanā mērcē 40/30 13,893 19,875 9,518 272,519
  satur alergēnu: 1,7.          
11.3a Vārīti griķi 180 10,836 2,838 53,406 282,51
145 Kāpostu gurķu salāti ar eļļu 75 1,2 3,35 3,75 49,95
3.5. Ogu dzēriens(upenes) 200 0,04 0 12,424 49,856
5.6. Rudzu maize satur alegēnu: 1. 35 2,135 0,42 14,315 69,58
  Cepumi,satur alergēnu: 1,7,8. 30 4,267 4,233 17,267 124,233
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
                 Kopā   32,371 30,716 110,68 848,648
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   21-36 28-37 105-132 840-960
Otrdiena 12.12.17.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
5.2b Makaroni ar gaļu un dārzeņiem 250 20,351 18,1 40,466 406,168
7.3a Burkānu salāti ar rozīnēm 70 0,884 3,593 14,777 94,981
2.6/4.2L Biezpiena deserts ar jāņogu mērce 70/120 6,5 8,8 35,018 245,272
  satur alergēnu: 7.          
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2,135 0,42 14,315 69,58
4.8. Auglis(ābols) 55 0,22 0,44 5,39 26,4
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
                   Kopā   30,09 31,353 109,966 842,401
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   21-36 28-37 105-132 840-960
Trešdiena 13.12.17.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
20.2b-20.4b Cepta vistas fileja ar kartupeļu biezeni 60/160/50 23,258 21,881 55,11 510,401
  satur alergēnu: 1,3,7.          
14.3a Vitaminu salati ar eļļu 75 0,839 3,864 4,752 57,14
9.6. Ābolu sulas dzēriens 200 0,133 0 24,114 96,988
187 Baltmaize satur alergēnu: 1. 36 1 0,8 18 83,2
  Smalkmaizīte ,satur alergēnu: 1,3. 35 2,468 3,5 19,299 118,568
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
                 Kopā   27,698 30,045 121,275 866,297
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   21-36 28-37 105-132 840-960
Ceturtdiena 14.12.17.     I nedeļa    
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
14.2a Cūkgaļas plovs 250 18,225 22,515 59 511,535
3.3. Ķīnas kāpostu-tomātu salāti ar eļlu 50 1,478 2,802 1,899 38,726
13.5a Ogu uzputēnis ar pienu 150/150 6,335 3,95 41,12 225,37
  satur alergēnu: 7.          
187 Baltmaize satur alergēnu: 1. 36 1 0,8 18 83,2
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
                   Kopā   27,038 30,067 120,019 858,831
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   21-36 28-37 105-132 840-960
Piektdiena 15.12.17.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
4.2b Kartupeļu-biezpiena plācenīši ar krēj. 200/30 18,288 20,735 44,359 437,203
  satur alergēnu: 1,3,7.          
8.3a Biešu- marinētu gurķu salāti 70 0,889 3,809 6,258 62,869
8.4a/8.5a Piena ķīselis ar sulas mērci 140/100 3,651 3,164 40,992 207,048
  satur alergēnu: 7.          
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1 35 2,135 0,42 14,315 69,58
5.6b Augļis 100 0,04 0 21 84,16
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
                 Kopā   25,003 28,128 126,924 860,86
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   21-36 28-37 105-132 840-960
Pirmdiena 18.12.17.     II nedeļa    
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
3.3. Ceptas vistas šķiņķis vai vistas stilbiņš 70 19,9 6,588 0,901 142,496
11.3P Tomātu mērce satur alergēnu: 1. 60 0,978 12,02 1,12 116,572
4.3a Vārīti rīsi 150 5,02 2,318 51,021 245,026
145 Kāpostu-gurķu salāti ar eļļu 50 0,8 2,9 2,5 39,3
3.5. Ogu dzēriens(upenes) 200 0,04 0 12,424 49,856
1.5b Rudzu maize satur alergēnu: 1. 70 4,27 0,84 28,7 139,44
  Cepumi,satur alergēnu: 1,7,8. 30 4,267 4,233 17,267 124,233
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
                   Kopā   36,325 28,899 113,933 861,123
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   21-36 28-37 105-132 840-960
Otrdiena 19.12.17.        
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
20.1a Befstroganovs satur alergēnu: 1,7. 50/30 14,96 12,92 2,83 187,44
11.3a Griķi vārīti 180 10,836 2,838 53,406 282,51
5.4. Burkānu-redīsu salāti 60 0,68 3,653 2,714 46,453
2.6/4.2L Biezpiena deserts ar jāņogu mērce 70/120 6,5 8,8 35,018 245,272
  satur alergēnu: 7.          
187 Baltmaize satur alergēnu: 1. 36 1 0,8 18 83,2
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
                 Kopā   33,976 29,011 111,968 844,875
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   21-36 28-37 105-132 840-960
Trešdiena 20.12.17.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
17.2. Zivju kotletes 85 14,701 9,73 14,774 205,47
  satur alergēnu: 1,3,7.          
13.2. Kartupeļu biezenis-satur alegēnu: 7. 200 4,377 4,75 27,33 169,578
20.4b Salda krējuma mērce 75 1,511 10,971 5,213 125,635
  satur alergēnu: 1,7.          
18.3a Biešu-ābolu salati ar eļļu 75 0,54 1,883 12,582 69,435
9.6. Ābolu sulas dzēriens 200 0,133 0 24,114 96,988
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2,135 0,42 14,315 69,58
  Cepumi,satur alergēnu: 1,7,8. 30 4,267 4,233 17,267 124,233
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
                 Kopā   27,664 31,987 115,595 860,919
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   21-36 28-37 105-132 840-960
Ceturtdiena 21.12.17.       II nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
1.2b/1.3b "Slinkie"kāpostu tīteņi ar krējumu 170/30 11,582 23,505 30,42 379,553
  satur alergēnu: 7.          
3.2b Vārīti kartupeļi 200 4,133 0,207 30,587 140,743
13.5a Ogu uzputēnis ar pienu 150/150 6,335 3,95 41,12 225,37
  satur alergēnu: 7.          
187 Baltmaize satur alergēnu: 1 36 1 0,8 18 83,2
4.8. Auglis(ābols) 55 0,22 0,44 5,39 26,4
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
                 Kopā   23,27 28,902 125,517 855,266
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   21-36 28-37 105-132 840-960
Piektdiena 22.12.17.        
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
18.2a Makaroni ar gaļu,dārzeņiem un papriku 300 16,163 17,095 56,274 443,603
3.5. Ogu dzēriens(jāņogas) 200 0,04 0 12,424 49,856
3.3. Ķīnas kāpostu-tomātu salāti ar eļlu 50 1,478 2,802 1,899 38,726
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1 35 2,135 0,41 14,315 69,49
245   Smalkmaizīte ,satur alergēnu: 1,3,8 70 4,936 7,8 38,597 244,332
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
                 Kopā   24,752 28,107 123,509 846,007
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   21-36 28-37 105-132 840-960
Pirmdiena 08.01.18.       III nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
6,1 Malta cūkgaļa sarkanā mērcē 40/30 13,893 19,875 9,518 272,519
  satur alergēnu: 1,7.          
11.3a Vārīti griķi 180 10,836 2,838 53,406 282,51
145 Kāpostu gurķu salāti ar eļļu 75 1,2 3,35 3,75 49,95
3.5. Ogu dzēriens(upenes) 200 0,04 0 12,424 49,856
5.6. Rudzu maize satur alegēnu: 1. 35 2,135 0,42 14,315 69,58
  Cepumi,satur alergēnu: 1,7,8. 30 4,267 4,233 17,267 124,233
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
                 Kopā   32,371 30,716 110,68 848,648
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   21-36 28-37 105-132 840-960
Otrdiena 09.01.18.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
5.2b Makaroni ar gaļu un dārzeņiem 250 20,351 18,1 40,466 406,168
7.3a Burkānu salāti ar rozīnēm 70 0,884 3,593 14,777 94,981
2.6/4.2L Biezpiena deserts ar jāņogu mērce 70/120 6,5 8,8 35,018 245,272
  satur alergēnu: 7.          
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1. 35 2,135 0,42 14,315 69,58
4.8. Auglis(ābols) 55 0,22 0,44 5,39 26,4
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
                   Kopā   30,09 31,353 109,966 842,401
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   21-36 28-37 105-132 840-960
Trešdiena 10.01.18.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
20.2b-20.4b Cepta vistas fileja ar kartupeļu biezeni 60/160/50 23,258 21,881 55,11 510,401
  satur alergēnu: 1,3,7.          
14.3a Vitaminu salati ar eļļu 75 0,839 3,864 4,752 57,14
9.6. Ābolu sulas dzēriens 200 0,133 0 24,114 96,988
187 Baltmaize satur alergēnu: 1. 36 1 0,8 18 83,2
  Smalkmaizīte ,satur alergēnu: 1,3. 35 2,468 3,5 19,299 118,568
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
                 Kopā   27,698 30,045 121,275 866,297
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   21-36 28-37 105-132 840-960
Ceturtdiena 11.01.18.     III nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
14.2a Cūkgaļas plovs 250 18,225 22,515 59 511,535
3.3. Ķīnas kāpostu-tomātu salāti ar eļlu 50 1,478 2,802 1,899 38,726
13.5a Ogu uzputēnis ar pienu 150/150 6,335 3,95 41,12 225,37
  satur alergēnu: 7.          
187 Baltmaize satur alergēnu: 1. 36 1 0,8 18 83,2
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
                   Kopā   27,038 30,067 120,019 858,831
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   21-36 28-37 105-132 840-960
Piektdiena 12.01.18.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes Nr.___ Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
       Pusdienas (+/-10%)
4.2b Kartupeļu-biezpiena plācenīši ar krēj. 200/30 18,288 20,735 44,359 437,203
  satur alergēnu: 1,3,7.          
8.3a Biešu- marinētu gurķu salāti 70 0,889 3,809 6,258 62,869
8.4a/8.5a Piena ķīselis ar sulas mērci 140/100 3,651 3,164 40,992 207,048
  satur alergēnu: 7.          
5.6. Rudzu maize satur alergēnu: 1 35 2,135 0,42 14,315 69,58
5.6b Augļis 100 0,04 0 21 84,16
  Sāls līdz 0,4g./100g.          
  Cukurs 20 g. Pusdienās          
                 Kopā   25,003 28,128 126,924 860,86
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   21-36 28-37 105-132 840-960
             
  SIA "SKOLU ĒDINĀŠANAS SERVISS"  
  Launags  
Pirmdiena 11.12.17.       I nedeļa  
             
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes
Nr.___
Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                  Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
2.1L Biezpiena placenīši ar ievārījuma 100/20 13,064 11,865 33,594 293,417
  satur alergēnu: 1,3,7.          
15.3B Tēja ar cukuru 200 0,32 0,032 7,99 33,528
                 Kopā   13,384 11,897 41,584 326,945
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   5-13 6-12.9 11.5-45.3 180-330
2 diena            
Otrdiena 12.12.17.          
             
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes
Nr.___
Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
13.1L Kartupeļu pankūkas ar skāb. krējumu 130/15 4,79 8,63 26,99 204,79
  satur alergēnu: 1,3,7.          
16 Cepumi 10 2,02 2,15 4,217 53,14
  satur alergēnu:1,3,7,8.          
15.3B Tēja ar cukuru 200 0,32 0,032 7,99 33,528
                 Kopā   7,13 10,812 39,197 291,458
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   5-13 6-12.9 11.5-45.3 180-330
  3 diena          
Trešdiena 13.12.17.          
             
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes
Nr.___
Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
12,2 Vārīti makaroni ar sieru 100/25 10,69 10,02 29,85 252,34
  satur alergēnu: 7.          
15.3B Tēja ar cukuru 200 0,32 0,032 7,99 33,528
                 Kopā   11,01 10,052 37,84 285,868
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   5-13 6-12.9 11.5-45.3 180-330
Ceturtdiena 14.12.17.          
             
             
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes
Nr.___
Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
4.1b Kefīra pankūkas ar ievārījumu 80/10 7,8 10,08 29,73 240,84
  satur alergēnu: 1,3,7.          
15.3B Tēja ar cukuru 200 0,32 0,032 7,99 33,528
                   Kopā   6,228 11,665 37,658 274,368
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   5-13 6-12.9 11.5-45.3 180-330
             
Piektdiena 15.12.17.          
             
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes
Nr.___
Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
13.1B Omlete ar zaļiem zirnīšiem 100/10 10,278 11,718 2,633 157,106
  satur alergēnu: 3,7.          
18.4a Rudzu maize satur alergenu: 1. 30 1,8 0,33 15,02 70,25
15.3B Tēja ar cukuru 200 0,32 0,032 7,99 33,528
                 Kopā   12,398 12,08 25,643 260,884
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   5-13 6-12.9 11.5-45.3 180-330
Pirmdiena 18.12.17.       II nedeļa  
             
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes
Nr.___
Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
4.1b Kefīra pankūkas ar ievārījumu 80/10 7,8 10,08 29,73 240,84
  satur alergēnu: 1,3,7.          
15.3B Tēja ar cukuru 200 0,32 0,032 7,99 33,528
                 Kopā   8,12 10,112 37,72 274,368
    5-13 6-12.9 11.5-45.3 180-330
             
Otrdiena 19.12.17.          
             
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes
Nr.___
Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
13.1B Omlete ar sieru 80 9,6 12,135 1,107 152,043
  satur alergenu: 3,7.          
5.6. Rudzu maize satur alergenu: 1. 18 1,068 0,21 7,158 34,794
15.3B Tēja ar cukuru 200 0,32 0,032 7,99 33,528
                 Kopā   10,988 12,377 16,255 220,365
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   5-13 6-12.9 11.5-45.3 180-330
             
Tresdiena 20.12.17.          
             
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes
Nr.___
Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
36 Auzu pārslu biezputra 200 7,48 8,64 26,696 214,464
  satur alergēnu: 7.          
186 Ievārījums 10 0,003 0 7,11 28,452
187 Baltmaize satur alergēnu: 1. 18 0,5 0,4 9 41,6
15.3B Tēja ar cukuru 200 0,32 0,032 7,99 33,528
             
Kopā     5,228 11,665 29,303 324,996
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   5-13 6-12.9 11.5-45.3 180-330
             
Ceturtdiena 21.12.17.          
             
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes
Nr.___
Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
1.11. Piena zupa ar nūdelēm 150 4,269 3,962 12,065 100,994
  satur alergēnu: 7.          
16 Cepumi 30 2,04 4,31 8,433 80,682
  satur alergēnu: 1,3,7,8.          
15.3B Tēja ar cukuru 200 0,32 0,032 7,99 33,528
                 Kopā   6,629 8,304 28,488 215,204
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   5-13 6-12.9 11.5-45.3 180-330
Piektdiena 22.12.17.          
10 diena            
             
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes
Nr.___
Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
12,2 Vārīti makaroni ar sieru 100/25 10,69 10,02 29,85 252,34
  satur alergēnu: 7.          
15.3B Tēja ar cukuru 200 0,32 0,032 7,99 33,528
             
  Kopā   10,69 10,02 29,85 285,868
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   5-13 6-12.9 11.5-45.3 180-330
Pirmdiena 08.01.18.       III nedeļa  
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes
Nr.___
Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                  Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
2.1L Biezpiena placenīši ar ievārījuma 100/20 13,064 11,865 33,594 293,417
  satur alergēnu: 1,3,7.          
15.3B Tēja ar cukuru 200 0,32 0,032 7,99 33,528
                 Kopā   13,384 11,897 41,584 326,945
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   5-13 6-12.9 11.5-45.3 180-330
Otrdiena 09.01.18.          
             
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes
Nr.___
Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
13.1L Kartupeļu pankūkas ar skāb. krējumu 130/15 4,79 8,63 26,99 204,79
  satur alergēnu: 1,3,7.          
16 Cepumi 10 2,02 2,15 4,217 53,14
  satur alergēnu:1,3,7,8.          
15.3B Tēja ar cukuru 200 0,32 0,032 7,99 33,528
                 Kopā   7,13 10,812 39,197 291,458
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   5-13 6-12.9 11.5-45.3 180-330
Trešdiena 10.01.18.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes
Nr.___
Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
12,2 Vārīti makaroni ar sieru 100/25 10,69 10,02 29,85 252,34
  satur alergēnu: 7.          
15.3B Tēja ar cukuru 200 0,32 0,032 7,99 33,528
                 Kopā   11,01 10,052 37,84 285,868
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   5-13 6-12.9 11.5-45.3 180-330
Ceturtdiena 11.01.18.          
             
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes
Nr.___
Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
4.1b Kefīra pankūkas ar ievārījumu 80/10 7,8 10,08 29,73 240,84
  satur alergēnu: 1,3,7.          
15.3B Tēja ar cukuru 200 0,32 0,032 7,99 33,528
                   Kopā   6,228 11,665 37,658 274,368
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   5-13 6-12.9 11.5-45.3 180-330
             
Piektdiena 12.01.18.          
Receptūras vai tehnoloģiskās kartes
Nr.___
Ēdiena nosaukums 1 porc. Iznāk.,g                Uzturvielas, g Enerģ.
Kcal
Olbalt.vielas Tauki Ogļhidrāti
13.1B Omlete ar zaļiem zirnīšiem 100/10 10,278 11,718 2,633 157,106
  satur alergēnu: 3,7.          
18.4a Rudzu maize satur alergenu: 1. 30 1,8 0,33 15,02 70,25
15.3B Tēja ar cukuru 200 0,32 0,032 7,99 33,528
                 Kopā   12,398 12,08 25,643 260,884
Enerģijas un uzturvielu dienas normas pusdienām saskaņā ar MK 13.03.2012. noteikumiem Nr.172   5-13 6-12.9 11.5-45.3 180-330
Direktors: V.Kuzmins